Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009

ΓΙΑ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ...



Η Δημοπρασία του Τέως...
Έγινε κ αυτό...
Και τώρα θα σας αποκαλύψω κάποια μυστικά που μου είπε ένας κολλητός. Ο εν λόγω φίλος μου, για ευνόητους λόγους θα τον ονομάσω ας πούμε Ηλία, έγινε κάτι σαν μυστικός πράκτορας μιας ομάδας που λέει διοικείται από κάποιους "Ε"ψιλον...(ΤΜΗΜΑ ΕΨΙΛΟΝ ΕΥΠ)
Μου λέει λοιπόν ότι στην δημοπρασία που έγινε σήμερα έχουμε χάσει κειμήλια, που είχε στην κατοχή του ο Τέως, τα θα ήταν πολύ σημαντικά για το μέλλον της χώρας μας και με το που βρίσκονται σε ξένα χέρια θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια μας. Μερικά παραδείγματα του τι χάσαμε έιναι τα εξής:
· Τον κύριο κορμό του Τίμιου Σταυρού (Όσο έχει απομείνει δηλαδή, τοποθετημένο σε κάτι χρυσά μανουάλια). Αυτό το χρησιμοποιούσαμε, μέχρι την πτώση της δικτατορίας, ως πρώτη ύλη για την κατασκευή όπλων εναντίων πλασμάτων όπως βρυκόλακες, λυκάνθρωποι, ξωτικά και λοιπά υπερφυσικά πλάσματα. (Για τον λόγο αυτό ήρθε και πρίν λίγες μέρες ο Ηλίας εδώ στην πόλη μας και με βρήκε. Για έναν Βρυκόλακα με σκοπό να μάθει αδύνατα σημεία του ώστε να μπορεί να τον αντιμετωπίσει χωρίς την βοήθεια Τίμιου Ξύλου. Από βδομάδα ίσως γράψω τι έγινε με δαύτον.)
· Την συνταγή του Κυκέωνα, του ιερού ποτού των Ελευσινίων μυστηρίων. Ο Κυκεών μας βοηθά να παραμείνουμε απρόσβλητοι από τις ψυχικές επιθέσεις και παραμένουμε αφυπνισμένοι. Σαν χαμηλής ποιότητας υποκατάστατα είναι ο φραπές και το τσάι του βουνού. Ειδικά όσον αφορά τον φραπέ χάνει τις ιδιότητες του όταν καταναλώνεται υπερβολικά συχνά, ενώ το τσάι του βουνού θέλει αρκετή ποσότητα για να δράσει. Δυστυχώς κανένα από τα δύο δεν ενεργοποιεί την επίφυση (κωνοειδή αδένα ή κωνάριο) σε χώρους ηλεκτρομαγνητικής δραστηριότητας.
· Το αυθεντικό Άγιο Λάβαρο του Εν-Τούτω-Νίκα του Μεγα Κωνσταντίνου.
· Τον κομμένο Γόρδιο Δεσμό.
Και άλλα που δεν επιτρέπεται λέει να μου πεί...
Το τμήμα Φ της ομάδας Ε στο οποίο ανήκει, λέει θα προσπαθήσει να τα ανακτήσει και γω να μην ανησυχώ γενικά για τον μυστικό πόλεμο που διεξάγεται και να ανησυχώ για το αν ότι κάνω στην ζωή μου θα βοηθήσει την Ελλάδα και τον Κόσμο...
Αυτό όμως ήταν το χειρότερο που μπορούσε να μου πει και με συντάραξε... Γιατί στη θέση που είμαι αποκλείεται να μπορέσω να βοηθήσω την Ελλάδα ή τον Κόσμο ή τον οποιονδήποτε...
...Γιατί είμαι Δημόσιος Υπάλληλος.
Και μόνιμος μάλιστα....















ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΩΝ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΓΜΕΝΟΥ ΣΚΩΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ.(MORALS AND DOGMA)

Η ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...
''ΑΛΧΗΜΕΙΑ & ΜΥΣΤΙΚΙΣΜΟΣ · ΤΟ ΕΡΜΗΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ''. ALEXANDER ROOB

''ΑΛΧΗΜΙΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΙ.Η ΜΕΛΕΤΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ'' PIERRE PIOBB


''ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΥΠΙΚΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΙΚΩΝ & ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΩΝ ΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ ΒΑΘΜΩΝ 1ο-30ο'' ΑΧΙΛΛΕΑ ΞΕΝΑΚΗ 31ο
Ιππότες Ναΐτες και Ιππότες της Μάλτας (Knights Templar and Knights of Malta)
Ιππότες Ναΐτες Ιερείς της Ιερής Βασιλικής Αψίδας (Holy Royal Arch Knight Templar Priests)
Ιερό Τάγμα των Ιπποτών Αγαθοποιών της Άγιας Πόλης (Knights Beneficent of the Holy City)