Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009

ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ...


Σκοποί Αποστατών

Κήτος

«Σκοπός τους στην παρούσα φάση είναι να επιβάλλουν τον πολλαπλασιασμό των ανθρώπων της Γαίας με κλωνοποίηση για τη δημιουργία υβριδίων κατώτερης πνευματικότητας αλλά ανθεκτικών στη μόλυνση.
Τα υβρίδια αυτά θα διαδεχτούν τους σημερινούς ανθρώπους, σαν επόμενη βαθμίδα ανθρωποεξέλιξης σε περίπτωση οικολογικής καταστροφής του πλανήτη από υπερβολική ρύπανση.
Με τεχνητούς ιούς μολύνουν όλο τον πλανήτη και προκαλούν άγνωστες ασθένειες που αποδυναμώνουν και εκφυλίζουν τον ανθρώπινο οργανισμό. Οι ιοί έχουν την ιδιότητα να επικάθονται στον κώδικα γενετικής και να ενεργοποιούνται από απόσταση με ακτινοβολήσεις και να αποσυντονίζουν τελείως τον γενετικό κώδικα. Παράλληλα στα εργαστήρια εντείνουν τα γενετικά πειράματα για την τροποποίηση του κώδικα γενετικής του ανθρώπου, και επαναπρογραμματισμό του ανθρώπινου είδους όπως στην εποχή του Κρόνου.
Με τον εξ αποστάσεως επηρεασμό και έλεγχο του νου των ανθρώπων, θέλουν να δημιουργήσουν παθητικούς πληθυσμούς που δεν θα αντιδρούν για οτιδήποτε συμβαίνει γύρω τους.»

Ύδρα
«Έχουν αποστολή παρακολούθησης, επιτήρησης, επίβλεψης και συντονισμού του έργου των αποστατών, των άλλων αστρικών κοινωνιών που βρίσκονται στο ηλιακό σας σύστημα. Σαν δυνάμεις επέμβασης χρησιμοποιούν στρατεύματά, προερχόμενα από το Κήτος, λόγω της μειωμένης νοημοσύνης τους και της σκληρότητας που δείχνουν κατά του ανθρώπου.
Ασχολούνται και αυτοί με γενετικά πειράματα, για τη δημιουργία της επόμενης μογγολοειδούς φυλής των ανθρώπων, επειδή θεωρούν τους σημερινούς ανθρώπους της Γαίας εκφυλισμένο είδος που πρέπει να εκλείψει με την εκτεταμένη μόλυνση του περιβάλλοντος.»

Όφις
«Σκοπός των Οφιτών είναι να τροποποιήσουν τον ανθρώπινο κώδικα γενετικής [DΝΑ], να τυφλώσουν τις τηλεπαθητικές ικανότητες, τις ικανότητες διόρασης και διακοής των ανθρώπων χρησιμοποιώντας τα ιερατεία. Τα ιερατεία όλων των θρησκειών προσπαθούν να μεταβάλλουν τους ανθρώπους σε απόλυτα υλιστικά όντα, ώστε να χάσουν οριστικά την ικανότητα επικοινωνίας με τους ουραγούς αλλά και με οντότητες άλλων διαστάσεων.
Το μεγαλύτερο μέρος των ανθρώπων της Γαίας υποτάχθηκε στον υλισμό και έμεινε έξω από τις συχνότητες των υψηλών δονήσεων. Αντιλαμβάνονται πλέον μόνο το φάσμα των πολύ χαμηλών δονήσεων που συλλαμβάνουν οι πέντε αισθήσεις.
Κύριος σκοπός των Οφιτών είναι να καταστήσουν τον πληθυσμό του πλανήτη σκλάβο τους και να απαγορεύσουν με τα θρησκευτικά ιερατεία κάθε περίπτωση επανασύνδεσης της γης με τη γαλαξιακή κοινωνία, η οποία επίκειται πολύ σύντομα.»

Σαύρα
«Σκοπός τους είναι να ελέγξουν νοητικά και ψυχολογικά τις μάζες των ανθρώπων με τα ιερατεία, και με ηλεκτρονικά μέσα επηρεασμού να κατευθύνουν τη θέλησή αυτών, να εξαλείψουν κάθε διάθεση αντίδρασης και να ρυθμίσουν το μέλλον της ανθρωπότητας όπως αυτοί θέλουν, έτσι ώστε να κυριαρχήσουν χωρίς αντίσταση.»

Δράκων
«Σκοπός τους είναι να μεταλλάξουν γενετικά τους ανθρώπους της Γαίας. Η προσπάθεια έχει αρχίσει πριν από χιλιάδες χρόνια και επισπεύδεται στην εποχή σας.
Οι Δρακονιανοί έχουν πάγια τακτική να παρακολουθούν τις κοσμικές καταστροφές και να καταλαμβάνουν τον κατεστραμμένο πλανήτη που έχει εξαντληθεί από την καταστροφή, αφού εξαλείψουν όλες τις οικολογικές βλάβες με την τεχνολογία τους.
Το ίδιο σχεδιάζουν και για τη Γαία. Περιμένουν τον αφανισμό της ανθρωπότητας από οικολογική ασφυξία, την οποία προκαλούν οι ίδιοι δηλητηριάζοντας ολόκληρο τον πλανήτη, για να μην μπορούν να επιβιώσουν οι άνθρωποι και να κυριαρχήσουν εύκολα.
Οι Δρακονιανοί όπου και να εγκατασταθούν, επειδή είναι υβριδικοί πολεμιστές, αισθάνονται ανασφαλείς και δεν μπορούν να εννοήσουν τις ανθρώπινες πλεκτάνες και τις πολύπλοκες σκέψεις του ανθρώπινου εγκέφαλου. Αυτό τους καθιστά ευάλωτους και επειδή φοβούνται ότι μπορεί να μην επιβιώσουν γι’ αυτό γίνονται ιδιαίτερα σκληροί.
Ενώ είναι σε θέση με την τεχνολογία τους να εκτροχιάσουν τη γη ή να την μεταφέρουν σε άλλο σημείο του σύμπαντος, εν τούτοις δεν μπορούν να καταλάβουν την ανθρώπινη λογική.»

Βοώτης
«Οι Βοωτιδείς δύσκολα εκδηλώνουν τις προθέσεις τους και τους σκοπός τους. Στην παρούσα περίοδο παρατηρούν τις συγκρούσεις των διαφόρων ουράνιων κοινωνιών και τη συμπεριφορά αυτών προς τους κατοίκους της Γαίας τους οποίους προσπαθούν να επηρεάσουν για τα δικά τους συμφέροντα.
Η παρουσία τους πλησίον του ηλιακού σας συστήματος αποτελεί παράγοντα αποτροπής των Δρακονιανών και των γήινων συνεργατών τους για την πλήρη κατάκτηση της γης, γιατί συγκρούονται τα συμφέροντά τους.
Μια αποστολή από Βοωτιδείς από τους πλανήτες του άστρου ε’ του Βοώτη βρίσκεται καθ’ οδόν προς το ηλιακό σας σύστημα. Θεωρούν ότι η γη τους ανήκει και κάποια στιγμή σκοπεύουν να την καταλάβουν.»
Σχέση Αποστατών με τη Γη
Αποστάτες Κήτους
«Οι αποστάτες με τις πράξεις τους αυτές, παραβιάζουν τους συμπαντικούς νόμους οι οποίοι απαγορεύουν τις γενετικές επεμβάσεις σε όλες τις μορφές ζωής.
Η αναπαραγωγή των αποστατών αυτών με συνεχείς κλωνοποιήσεις είχε σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία υβριδίων πολύ αδύναμων βιολογικά και χαμηλής νοημοσύνης, με εξασθενημένο εγκέφαλο. Ενώ έχουν πολύ προηγμένη τεχνολογία δεν μπορούν να συλλάβουν τους δαιδαλώδεις συλλογισμούς της ελευθέρας νόησης των ανθρώπων και κυρίως των Ελλάνιων ώστε να τον αδρανοποιήσουν απόλυτα. Φιλοξενούνται από τους αποστάτες των ΗΠΑ στη στρατιωτική βάση της Νεβάδα.»
Αποστάτες Ύδρας
«Διαπραγματεύονται κρυφά με τους ηγέτες των μεγάλων δυνάμεων της γης, και ασκούν υποχρεωτική διπλωματία και συμφωνίες με τις γήινες κυβερνήσεις από θέση ισχύος, και επιβάλλουν τους δικούς τους κανόνες διακυβέρνησης.»

Αποστάτες Όφεως
«Οι Οφίτες με προμετωπίδα τους τον σιωνισμό ελέγχουν τις βαριές βιομηχανίες, τα πετρέλαια, τα τραπεζιτικά συστήματα και με τα μέσα ενημέρωσης, υποθάλπουν δε τον πολιτισμό της βίας.
Έχουν εισχωρήσει σε οργανώσεις, ιδρύματα, οργανισμούς και λέσχες, ελέγχουν και συντηρούν τα θρησκευτικά συστήματα, κατευθύνουν τους πολιτικούς και θρησκευτικούς ηγέτες.
Σχεδιάζουν όλες τις μηχανορραφίες και πρωτοστατούν στις δωροδοκίες, την εξαγορά και την υποταγή των διοικούντων και των κάθε είδους υπευθύνων, ελέγχοντας έτσι τη διοίκηση και την οικονομία όλου του κόσμου.
Αρέσκονται, στη δημιουργία κοινωνικών προβλημάτων και ταραχών και στον έλεγχο των ηγετών.
Για την επίτευξη των σκοπών τους και με την καθοδήγηση πάντα του Ιεχωβά, οι Οφίτες ίδρυσαν τα ιερατεία των Ιουδαιογενών θρησκειών, του Ιουδαϊσμού, Χριστιανισμού(Αιρεσεις,σεκτες), Μωαμεθανισμού, που ενώ είναι μισάνθρωπες και ρατσιστικές θρησκείες, διαφημίζονται σαν θρησκείες αγάπης, αποχαυνώνοντας τον κόσμο με το ψέμα, τον φόβο και τη βία, με τους πολιτικούς ηγέτες επιβάλλουν τη θέλησή τους, εμφανιζόμενοι σαν προστάτες των ανθρώπινων δικαιωμάτων, τα οποία οι ίδιοι καταπατούν,
Ελέγχουν όλες τις ανθρώπινες δυναστείες του χρήματος με τις οποίες υποδουλώνουν την ανθρωπότητα στη θέλησή τους.
Στη νέα τάξη πραγμάτων που ετοιμάζουν οι ιερείς του Γιαχβέ (Ραβίνοι) οι αυτοαποκαλούμενοι «Ιππότες των Ναών», θα εμφανίζονται σαν προστάτες των λαών. Στην πραγματικότητα αυτοί θα είναι η κεντρική εξουσία που θα υπαγορεύει τις εντολές και τη θέλησή της προς τις κυβερνήσεις των λαών που θα είναι οι εντολοδόχοι τους.»

Αποστάτες Σαύρας
«Σήμερα οι αποστολές των σαυροειδών στη Γαία έχουν πυκνώσει, λόγω του γενικού πολέμου που κήρυξε η κραταιά αυτοκρατορία της Ανδρομέδας κατά των αποστατών.
Συντονίζουν τα γήινα σαυροειδή υβρίδια που κατέχουν υψηλές θέσεις διοίκησης, ώστε να είναι πειθήνια όργανά τους και να εκτελούν πιστά τις εντολές τους.
Η συμπεριφορά τους προς τους ανθρώπους είναι εχθρική. Βλέπουν τον άνθρωπο σαν πρωτόγονο, υποανάπτυκτο και κατώτερο είδος για εξόντωση.»

Αποστάτες Δράκοντος
«Οι Δρακονιανοί επιθυμούν να οδηγήσουν τον πλανήτη σε άλλη διάσταση όπου αυτοί κυβερνούν. Οι δυνάμεις της 7ης Αποστολής που βρίσκονται στο ηλιακό σας σύστημα ανατρέπουν τα σχέδιά τους.
Συνεργάζονται άριστα με τις ΗΠΑ και τους Κινέζους τους οποίους θεωρούν δική τους προέκταση, και τους εκμεταλλεύονται για επίτευξη των σκοπών τους.
Οι υβριδικές οντότητες του Δρακονιανών, σχεδόν στο, σύνολό τους κατοικούν στην νοτιοανατολική Ασία και την Άπω Ανατολή. Είναι πολεμοχαρείς, εξόχως καταστροφικοί και επιθετικοί. Τρέφουν μοχθηρά αισθήματα για τους ανθρώπους. Είναι έξυπνοι σαν υβρίδια αλλά και πολύ σκληροί και απάνθρωποι γιατί πιστεύουν ότι ο άνθρωπος είναι κατώτερο είδος προς εξαφάνιση, αφού δεν αντιλαμβάνεται την αυτοκαταστροφή του την οποία οι Δρακονιανοί υποβοηθούν με κάθε τρόπο.
Είναι ευάλωτοι στο φως του ήλιου, γι’ αυτό διαβιώνουν σε τεράστιες υπόγειες πολιτείες των Ιμαλαϊων, αλλά και σε βάσεις των ΗΠΑ. Κρύβονται από τους κατοίκους της επιφάνειας της Γαίας για να κρατήσουν μυστική την ύπαρξή τους.
Φυλάνε κρυφούς τους θησαυρούς τους, τις γνώσεις τους, και την πραγματική τους ταυτότητα. Χειραγωγούν κρυφά τα πολιτικά και θρησκευτικά γεγονότα του κόσμου της γης μέχρι την επικράτησή τους, βοηθούμενοι από ανθρώπους που έχουν μέσα στα ιερατεία, τις θρησκείες, την πολιτική και τις μυστικές εταιρείες.
Χρησιμοποιούν πολύ εξελιγμένα συστήματα ελέγχου του νου από τον ουρανό και υποβάλουν σε τηλεπαθητικό υπνωτισμό τους κατοίκους της Γαίας εξαφανίζοντας κάθε θέληση για αντίσταση και επικρατούν εύκολα.
Οι Δρακονιανοί είναι αυτοί που καλλιέργησαν το φαινόμενο της ανθρώπινης απληστίας και τη μανία συγκέντρωσης πλούτου. Είναι αυτοί που καλλιέργησαν τον θρησκευτικό φανατισμό και τη θρησκευτική βία, είναι αυτοί που προκάλεσαν την αγριότητα του ιερατείου κατά την περίοδο επιβολής του χριστιανισμού.
Αδιαφορούν για τα ανθρώπινα δικαιώματα, καλλιεργούν τον πολιτισμό της βίας και της τρομοκρατίας, ελέγχουν το εμπόριο ναρκωτικών και διευθύνουν το οργανωμένο έγκλημα.
Ελέγχουν και κατευθύνουν τους περισσότερους πολιτικούς ηγέτες της Γαίας.»

Αποστάτες Βοώτη
«Στο παρελθόν παρενέβησαν σε ουράνιες συγκρούσεις σαν μεσολαβητές για την επίλυσή τους, και βοήθησαν συνειδησιακά τους ανθρώπους.
Οι αποστάτες του Βοώτη είναι προσεκτικοί απέναντι στις δυνάμεις μας. Θα επιχειρήσουν όπως και στο παρελθόν να οδηγήσουν σε αυτοκτονία μεγάλες μάζες ανθρώπων με το πρόσχημα θρησκευτικών παροξυσμών και με διαστρέβλωση της πραγματικότητας. Σας παρέχουμε προστασία από κάθε εκπεμπόμενη αρνητική ενέργειά τους. Ολόκληρη η Ελλάνια προστατεύεται με εντολή του Ιερού Άρχοντα Φωτός του Δία.
Έχουν πολύ εξελιγμένη θεραπευτική τεxνολογία για κάθε φύσεως ασθένειες, ατυχήματα, και πνευματικά προβλήματα του ανθρώπου.
Η αποστολή των Βοωτιδών που βρίσκεται στο ηλιακό σας σύστημα, εμφανίζεται με διάθεση βοηθείας της Γαίας, όμως οι προθέσεις τους δεν έπεισαν ακόμη την Αυτοκρατορία.
Πριν από 13.000 χρόνια περίπου θέλησαν να πάρουν την κυριαρχία του ηλιακού σας συστήματος αλλά βρέθηκαν αντιμέτωποι με τις υπέρτερες δυνάμεις της 7ης Αποστολής, οι οποίες αιχμαλώτισαν τα σκάφη τους και αποφεύχθηκε η σύγκρουση.
Είναι ειδικοί στον μετασχηματισμό της κοινής γνώμης υπέρ τους, με στρατηγικές συμβουλές στους ηγέτες της Γαίας.»
«Οι Ενσαρκωμένοι αποστάτες (Δρακονιανοί) προερχόμενοι από τον 7ον Πλανήτη του άστρου (γ) του Δράκοντα, σε συνεργασία με τους αποστάτες (Βοώτη) από τον (ε) του Βοώτη, και τους (Οφίτες) από τον 3ον πλανήτη του άστρου (β) του Όφεως, επανδρώνουν την «Μαύρη Αδελφότητα» της Νέας Υόρκης και διοικούν όλο τον κόσμο και τη μυστική δύναμη επέμβασης ΔΕΛΤΑ των ΗΠΑ».
Λεμούριοι- Άτλαντες
Υπολείμματα των δύο αυτών προηγμένων ανθρώπινων φυλών αριθμούν σήμερα στον πλανήτη περίπου 1.500.000 όντα και ζουν σε υπόγειες σπηλαιώσεις. Οι μεν Λεμούριοι στην περιοχή των Ιμαλαίων οι δε Άτλαντες στη νότια Αμερική και σε υποθαλάσσια βάση του Ατλαντικού.
Έχουν πολύ ανεπτυγμένη την τεχνολογία των κρυστάλλων επηρεάζουν με ψυχοτρονικά μέσα τη ζωή των ανθρώπων και έχουν επικοινωνία με τις αστρικές κοινωνίας.
Εμείς σε σχέση με αυτούς μοιάζουμε με τους αγρίους της ζούγκλας και γι’ αυτό αδιαφορούν για την ύπαρξή μας.