Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009

ΤΥΠΙΚΟ Υ.Γ.Ε.Ι.Α. ΤΩΝ ΕΨΙΛΟΝ..

ΤΥΠΙΚΟ Υ.Γ.Ε.Ι.Α.

Αφού κάνουμε τον αυθεντικό σταυρό, πλέον με την υπερδύναμη που έχουμε πάρει αντικρύζουμε την ανατολή με σταθερό πάτημα και φωνάζουμε από μέσα μας «ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ». Φανταζόμαστε ότι στο κέντρο της δεξιάς παλάμης μας σχηματίζεται ένα κίτρινο φωτεινό πεντάγραμμο αστέρι (ή πεντάλφα). «Μουτζώνουμε» προς την ανατολή και φανταζόμαστε πως εκσφενδονίζεται το αστέρι σαν να ήταν το φως ενός φακού και προβάλλεται μπροστά μας σε 2-3 μέτρα. Ταυτόχρονα φωνάζουμε από μέσα μας «Ο ΘΕΟΣ ΔΙΝΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ» και εκεί που προβάλλει το αστέρι φανταζόμαστε να ανοίγει μια πύλη για μια ουράνια πολιτεία μέσα στα σύννεφα (σαν παράδεισος). Κλείνουμε την παλάμη και δείχνοντας με το δάκτυλο σχηματίζουμε ένα τεταρτημόριο του κύκλου ενώ γυρνάμε προς το νότο. Φανταζόμαστε ένα κόκκινο πυρωμένο πεντάγραμμο και ξαναμουτζώνουμε προς το νότο ενώ φωνάζουμε από μέσα μας «Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΙΝΕΙ ΘΕΛΗΣΗ» και εκεί που προβάλλει το αστέρι φανταζόμαστε να ανοίγει μια πύλη για μια πυρακτωμένη πολιτεία μέσα σε ηφαίστειο (σαν κόλαση). Κλείνουμε την παλάμη και δείχνοντας σχηματίζουμε ένα τεταρτημόριο του κύκλου ενώ γυρνάμε προς τη δύση. Φανταζόμαστε ένα γαλαζοδιάφανο πεντάγραμμο και ξαναμουτζώνουμε προς τη δύση ενώ φωνάζουμε από μέσα μας «Ο ΩΝ ΔΙΝΕΙ ΕΥΤΥΧΙΑ» και εκεί που προβάλλει το αστέρι φανταζόμαστε να ανοίγει μια πύλη για μια βυθισμένη πολιτεία μέσα στον ωκεανό (σαν ατλαντίδα). Κλείνουμε την παλάμη και δείχνοντας σχηματίζουμε ένα τεταρτημόριο του κύκλου ενώ γυρνάμε προς τον βορρά. Φανταζόμαστε ένα ελαιόχρωμο σκούρο πεντάγραμμο και ξαναμουτζώνουμε προς τον βορρά ενώ φωνάζουμε από μέσα μας «Ο ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΡΟΦΗ» και εκεί που προβάλλει το αστέρι φανταζόμαστε να ανοίγει μια πύλη για μια σκοτεινή υπόγεια πολιτεία (σαν Άδης). Επιστρέφουμε κλείνοντας τον κύκλο σχηματίζοντας με το δάκτυλό μας το τελευταίο κομμάτι του από τον βορρά ώς την ανατολή. Εκεί κοιτώντας ανατολικά φωνάζουμε «Μπροστά ο ΣΩΤΗΡ , πίσω ο ΑΣΦΑΛΕΙΟΣ , δεξιά ο ΑΛΑΣΤΩΡ και αριστερά ο ΑΜΥΝΤΩΡ » Κάθε φορά που λέμε ένα όνομα μπορούμε να φανταστούμε και μια μορφή να σχηματίζεται, με το ΣΩΤΗΡ ένα πλάσμα σαν άγγελο με φτερά ή σαν τον Ερμή κρατώντας ραβδί ή κυρίκειο. Με το ΑΣΦΑΛΕΙΟΣ να αναδύεται ένα πλάσμα σαν την Αφροδίτη ή κρατώντας ένα μπώλ. Με το ΑΛΑΣΤΩΡ έρχεται ένα πλάσμα όλο φωτιά σαν τον Άρη κρατώντας σπαθί. Τέλος στο ΑΜΥΝΤΩΡ έρχεται μια κουκουλοφορεμένη μορφή σαν την Δήμητρα κρατώντας ένα πιάτο δημητριακά ή ένα κουτί νομίσματα. Μετά φωνάζουμε με απλωμένα στα πλάγια τα χέρια «Επάνω μου η ΙΔΕΑ.» Τα κατεβάζουμε και ήρεμα λέμε «ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ. ΓΕΝΟΙΤΟ»
Επαναλαμβάνουμε τον αυθεντικό σταυρό.
Υ.Γ.Ε.Ι.Α είναι ακρωνύμιο των λέξεων ΥΔΩΡ ΓΗ ΕΙΛΗ ΙΕΡΟ ΑΗΡ δηλ. τα 4 στοιχεία της ζωής με το 5ο θείο στοιχείο (που αντιστοιχούν στα συναισθήματα, τη φυσική υπόσταση, το ένστικτο με τη θέληση, το θείο και την αντίληψη αντίστοιχα.) Μετά από μια τέτοια τελετή πρέπει να νιώθουμε πλήρεις και όποτε μας πιάνει λιγούρα μια τέτοια τελετή είναι πνευματική τροφή που μας χορταίνει. Φυσικά δεν μπορεί να μας βλάψει κάτι το υπερφυσικό μετά...

Ο Αυθεντικός Σταυρός
Όρθιοι με ανοιχτά τα πόδια 15-20 εκατοστά περίπου (στάση ημιανάπαυσης για όσους πήγαν φαντάροι), χαλαρώνουμε απόλυτα με 3 βαθιές αναπνοές, αργή εισπνοή και εκπνοή. Κατά τη διάρκεια της πρώτης εισπνοής-εκπνοής και χαλαρώνοντας πρέπει να φανταστούμε ότι είμαστε τόσο μεγάλοι όσο είναι το σύμπαν ολόκληρο, να το φανταστούμε σε όλο του το μεγαλείο και να έχουμε στο νου μας ένα μικρό σκουπιδάκι κάπου που είναι το πλανητικό μας σύστημα και η Γη. Με την δεύτερη εισπνοή-εκπνοή και χαλαρώνοντας περισσότερο, πρέπει να φανταστούμε την ένωση μας με το Θεό (με μια έννοια να φανταστούμε ότι έχουμε εμείς τις ιδιότητες του) ο οποίος είναι μεγαλύτερος από όλο το σύμπαν με ατελείωτη ενέργεια και μπορεί να ελέγχει κάθε μικρό μόριο του σύμπαντος, ο χρόνος είναι η αναπνοή του Θεού και το καρδιοχτύπι του και η εξέλιξη του σύμπαντος είναι η θέληση του. Έτσι φτάνουμε να αποτελούμε πνευματικά ένα είδος αρχαγγέλου ή θεότητας το οποίο ονομάζεται ανώτερος εαυτός ή Άγιος Φύλακας Άγγελος (το οποίο είναι ουσιαστικά η αντίληψη μας για το θεό) . Με την τρίτη εισπνοή-εκπνοή εστιάζουμε από την φανταστική θέση που είμαστε (τον ουράνιο αυτόν θρόνο) το βλέμμα μας στο σκουπιδάκι που είναι η γη και προσπαθούμε να δούμε το μικρούλι αυτό αδύναμο ανθρωπάκι που είναι ο εαυτός μας και προσπαθεί να επικοινωνήσει με το Θείο.
1. Επανερχόμαστε με την φαντασία μας στον εαυτό μας αλλά φανταζόμαστε επίσης ότι η οντότητα την οποία οραματιζόμασταν υπάρχει στο σύμπαν, γύρω από εμάς και επάνω από εμάς. Σηκώνουμε το δεξί χέρι ψηλα και απευθυνόμενοι στον Άγιο Φύλακα Άγγελο λέμε «Πνεύματος Ήλιε, Λόγε, Άγιο Φώς!».
2. Ακουμπάμε το δεξί χέρι στο μέτωπο και λέμε «Έλα!». Τότε φανταζόμαστε ότι μας ρίχνει μια φωτεινή δέσμη τρομερής ζωοφόρου ενέργειας επάνω στο κεφάλι και ουσιαστικά ο ίδιος ο εγκέφαλος μας γίνεται ένας μικρός ήλιος.
3. Ακουμπάμε το δεξί χέρι λίγο πάνω από το στομάχι στο ηλιακό πλέγμα και λέμε «Φώτισε την Γή», ενώ φανταζόμαστε ότι ο ήλιος στον εγκέφαλό μας ρίχνει μια ακτίνα κάθετα που περνάει από το σημείο του ηλιακού πλέγματος και καταλήγει στα πόδια μας ανάμεσα στο σημείο που πατάμε και σχηματίζει μια φωτεινή σφαίρα.
4. Ακουμπάμε το δεξί χέρι μας στον δεξιό ώμο και λέμε «Προστάτεψε!» και φανταζόμαστε τον ήλιο στον εγκέφαλο μας να ρίχνει μια κόκκινη ακτίνα στο δεξί μας ώμο που σχηματίζει μια πυρακτωμένη ζεστή σφαίρα η οποία σιγά σιγά αγκαλιάζει όλη τη δεξιά μας μεριά και καίει κάθε τι αρνητικό ενώ ζεσταίνει με φώς την ψυχή μας.
5. Ακουμπάμε το δεξί χέρι μας στον αριστερό ώμο και λέμε «Ευλόγησε!» και φανταζόμαστε τον ήλιο στον εγκέφαλο μας να ρίχνει μια γαλάζια ακτίνα στον αριστερό μας ώμο που σχηματίζει μια δροσερή υγρή σφαίρα η οποία σιγά σιγά αγκαλιάζει όλη τη αριστερή μας μεριά και ποτίζει κάθε τι θετικό μέσα μας ενώ δροσίζει με φώς την ψυχή μας.
6. Εξαπλώνουμε τις σφαίρες ώστε και οι δύο να καλύπτουν όλο το σώμα μας και να αλληλοκαλύπτονται συνεχίζοντας να καίνε και να δροσίζουν ταυτόχρονα. Ακουμπάμε και τα δυο χέρια μας στο στήθος, στο ύψος της καρδιάς και λέμε «Είμαστε ένα για πάντα!». Την ώρα αυτή μεγαλώνουν και ενώνονται και οι τέσσερεις σφαίρες , του κεφαλιού, της γής και οι δύο στα πλάγια και μας καλύπτουν ενώ μετατρέπονται σε καθαρό λευκό φώς.
7. Λέμε «Γίνεται Τώρα Αλήθεια!» και σιγά σιγα αφήνουμε την φαντασία μας να ξεθυμάνει και συνεχίζουμε την ζωή μας.
Αυτό είναι ένα ψυχολογικό τρικ στην ουσία για να καθαρίσει το μυαλό και να πάρει δυνάμεις να κάνει οτιδήποτε στη συνέχεια. Όσο πιο συχνά το κάνουμε τόσο πιο αποτελεσματικό είναι. Αν εντωμεταξύ το κάνουμε για κάνα μήνα ή 40 μέρες 2-3 φορές την ημέρα, θα μπορούμε να το πραγματοποιούμε σε δευτερόλεπτα και πολύ αποτελεσματικά, ενώ ήδη θα έχουμε επηρεαστεί τόσο θετικά που θα πάει η ζωή μας προς το καλύτερο.