Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009

ψευδομυησεις...




ΜΥΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ 5η ΔΙΑΣΤΑΣΗ



ΜΥΗΣΗ ΜΕΤΑΤΡΟΝ
Δημιουργία αναπτυγμένου νευρικού δικτύου, στο ενεργειακό σώμα (ψυχικό σώμα) ενεργοποίηση δυο επιπλέων λώβων, του εγκεφάλου για να αφυπνιστεί η μνήμη της καταγωγής, και των ιδιαιτέρων χαραμάτων, που είχαν ναρκωθεί, κατά την πτώση της ψυχής.



ΜΥΗΣΗ ΑΠΟ ΑΡΧ. ΜΙΧΑΗΛ
Δημιουργία νέας καρδιάς η οποία θα στηρίξει το νέο πλάνο εξέλιξης της κάθε ψυχής.Ανάπτυξη νέου φλεβικού συστήματος , αλλαγή DNA, και είσοδος νέας γαλάζιας ενέργειας.Τέλος αστρικού πλάνου, και ανάπτυξη ανώτερης συνείδησης, μέσα από την λειτουργία σύνδεσης με την θεϊκή ουσία της πηγής.



ΜΥΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΘΥΛΗΚΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΝΣΑΡΚΩΘΕΙ ΣΤΗ ΓΗ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Μύηση από δισκοπότηρο, το όποιο εμπεριέχει τα ανώτερα κυτταρικά στοιχεία της θηλυκής δυναμικής.Ενεργοποίηση, διαίσθηση, προσφοράς, αγάπης, συμπόνιας, διεισδυτικότητας.

ΧΡΙΣΜΑ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧ. ΜΙΧΑΗΛ
Μύηση από δισκοπότηρο το οποίο εμπεριέχει κωδικούς δύναμης, με σύμβολα τα οποία αναπτύσσουν την αντοχή της ψυχής και του σώματος.Επιπλέων μέσω αυτών των κωδικών μαθαίνουμε την άμυνα, την προστασία, και την διαχείριση τοξικών συναισθημάτων.Οι προσωπικοί αυτοί κωδικοί μπορούν να περαστούν στις καρδιές ανθρώπων, που ζητούν την βοήθεια μας, για ενδυνάμωση.



ΜΥΗΣΗ ΚΑΙ ΧΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΤΕΜΗ


Κωδικοί δύναμης, που βοηθούν τον άνθρωπο ψυχή να ολοκληρώσει το σενάριο της ζωής του, να θεραπεύσει τα πάθη του, και να στοχεύσει στόχους υλικούς, ψυχικούς, πνευματικούς.Σαν σύμβολα κωδικών λειτουργούν και θεραπευτικά, όταν περαστούν στα κέντρα του υποσυνειδήτου, που εκεί βρίσκονται πολλές καρμικές αιτίες ασθενειών-στομάχι-κοιλία.



ΜΥΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΧΡΗΣΤΙΚΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ
Στην τελετουργία αυτή, το ενεργειακό σώμα της ψυχής παίρνει το πνευματικό και αληθινό όνομα της.Στη συνέχεια σφραγίζεται η πύλη επανεσαρκώσεων από αστρικά πεδία.Συνδέονται τα κέντρα του ενεργειακού με τα αντίστοιχα του Ανώτερου εαυτού.Ανοίγει ο δίαυλος επιστροφής στις ουράνιες πατρίδες μας.



ΜΥΗΣΗ ΙΕΡΟΥ ΓΑΜΟΥ
Τελετουργία Ιερού Γάμου με σύμβολα δαχτυλιδιών, που εμπεριέχουν κωδικούς γρήγορης αναβάθμισης.Ένωση με την ανώτερη διάνοια του Ανωτ. Εαυτού.Άνοιγμα διαύλου στην διάσταση των υπερνόων τη 6η διάσταση.
ΜΥΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΣΚΩΝ
Φωτοδότες δίσκοι με θεϊκά σπέρματα, τα οποία εκπέμπουν με ρυθμικές δονήσεις, ηχόπαλμους χρωμάτων, για την μαζική αφύπνιση και άλλων ψυχών στον πλανήτη Γη.Ανάπτυξη γεννήσεων που θα οδηγήσουν σταδιακά στον θεϊκό μισάνθρωπο.



ΠΡΟΜΥΗΣΗ ΧΡΗΣΤΙΚΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ


Μύηση που διαδίδεται ο σπόρος της Αθανασίας.Η προμύηση αυτή δίδεται στην ενδιάμεση ζώνη μεταξύ 5ης και 6ης διάστασης.
Μύηση από όλες τις ιεραρχίες και δυνάμεις της.Διαγαλαξιακής προώθησης στην 6η διάσταση δίνεται η μορφή του θεϊκού DNA, το θεϊκό ζευγάρι παίρνει το χρίσμα διόδου στην 6η διάσταση, και την δυνατότητα να συλλειτουργεί με την ανώτατη ιεραρχία υψηλών υπερνόων.Οι υπόλοιπες μυήσεις αφορούν ένα στενό κύκλο μαθητείας με ιδιαιτέρα σύμβολα συνείδησης ,ανάληψης, στην 5η διάσταση καθώς και επαναφοράς, στον μελλοντικό πλανήτη Γη για μαθητεία.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ
Ομαδικά πνευματικά χειρουργεία, Καρμικών ασθενειών που έχουν δοθεί από ανώτερη επικοινωνία στη Μαρία Ζαβού. Αποκοπές καρμικών ασθενειών μέσω υπερβατικών ταξιδιών στην πέμπτη διάσταση.



ΑΤΟΜΙΚΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ
Στον προσωπικό χώρο της Μαρίας Ζαβού
1.Ισορροπία κεντρικών συστημάτων Συμπαθητικό - Παρασυμπαθητικό
2.Επαναπρογραμματισμός κέντρων
3. Πέρασμα κωδικών δύναμης απο τον Αρχ. Μιχαήλ και την Άρτεμη
4. Πνευματικό χειρουργείο
5. Αποκοπή Καρμικής Ασθένειας